B2-nuorten sarjakausi päätökseen
Julkaistu: 24.03.2017 00.00

B2-nuorten sarjakausi päätökseen

B2-Nuorten kausi sarjakausi pakettiin. KKP ja LiKi peleistä tappiot, KKP vei Pyhäjoella peliä alusta saakka, lopputulos 4-11 ei jätä selitteleyille sijaa. Lauantaina matkattiin Liminkaan josta hyvän esityksen jälkeen poistuttiin kuitenkin 5-3 tappiolla kotimatkalle.

Sarjasijoitus Mestiksessä 3. Lopputurnaukseen matkanneista LiKistä ja KKP:stä väännettiin kuitenkin voittoja, joten aivan kärkiporukoiden tasolla oltiin. Kaudelle kuvaavaa oli ettei yhtään kertaa kauden aikana ei saatu parasta mahdollista rosteria kasaan, loukkaantumiset ja sairastelut verottivat liikaa tämänkauden pelejä ja harjoittelua.

Kaudesta kuitenkin positiivinen maku, raivattiin tie Mestikseen ja pelattiin hyviä pelejä, kehityskäyrä on ylöspäin ja joukkue meni hurjasti eteenpäin kauden mittaan.

Tulevalle kaudelle kasaamme yhteistyössä PJK:n ja RJK:n kanssa B1-joukkueen, jolla tavoittelemme paikka B1-Mestiksen karsintaan. Joukkue harjoittelee jäällä Huhtikuun loppuun saakka, harjoitukset ovat avoimet kaikille kyseisen ikäluokan pelaajille. Joukkue pelaa vielä ensikautta ajatellen muutaman harjoitusottelun jonne otetaan uusia pelaajia mukaan näytille. Joukkueesta on mahdollista ponnistaa myös pelaamaan Raahe-Kiekon II-Divisioona- ja Jokikiekon III-Divisioona-joukkueisiin.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessamme ole yhteydessä joukkueen valmentajiin:

Harri Viitanen P: 0400806448
Jari Ukonsaari P: 0405490304

Seuran uusimmat